Web Browser Discussion - FlashPeak Online Forum

Web Browser Software Forum. Discuss FlashPeak software products: SlimBrowser, IntelliComplete, BlazeFtp, etc.
It is currently Thu Apr 17, 2014 11:30 pm

All times are UTC - 6 hours




Post new topic Reply to topic  [ 9 posts ] 
Author Message
PostPosted: Thu Mar 21, 2013 3:28 pm 
Offline
Newbie

Joined: Thu Mar 21, 2013 3:13 pm
Posts: 3
Since I installed IE 10, SB does not automatically start playing YouTube files. :(


Top
 Profile  
 
PostPosted: Fri Mar 22, 2013 12:00 am 
Offline
Advanced Member

Joined: Tue Mar 04, 2003 9:39 pm
Posts: 857
Location: Las Vegas
try setting SB to IE9 compatibility

Tool:Options:Advanced

_________________
Slimbrowser Demo Videos

Relationships are ours to make; we define them, day by day,
by who we choose to love and how we choose to love them.
And, by these choices, define ourselves. ~~~Richard N. Patterson


Top
 Profile  
 
PostPosted: Tue Mar 26, 2013 7:35 am 
Offline
Newbie

Joined: Fri Jul 22, 2011 5:44 am
Posts: 8
I had the same problem, it did not help to use IE 9.0 mode, so I uninstalled IE10. Now flashplayer automatically starts youtube files as before.


Top
 Profile  
 
PostPosted: Wed Mar 27, 2013 6:07 pm 
Offline
Advanced Member

Joined: Tue Mar 04, 2003 9:39 pm
Posts: 857
Location: Las Vegas
Thanks. I've avoided installing IE10 as I've read some reviews that are not favorable.

_________________
Slimbrowser Demo Videos

Relationships are ours to make; we define them, day by day,
by who we choose to love and how we choose to love them.
And, by these choices, define ourselves. ~~~Richard N. Patterson


Top
 Profile  
 
PostPosted: Thu Apr 11, 2013 12:21 pm 
Offline
Advanced Member

Joined: Sat Jan 25, 2003 5:26 pm
Posts: 362
In the latest build of SlimBrowser, we have fixed an important bug related to flash caching issue. Maybe it will fix the youtube problem as well for IE10 users.

_________________
Stephen Cheng
FlashPeak Support
Email: support AT flashpeak.com


Top
 Profile  
 
PostPosted: Thu Apr 11, 2013 11:16 pm 
Offline
Advanced Member

Joined: Tue Jan 25, 2011 9:12 pm
Posts: 104
I hope this is not a bug, I LOOOOOOVE the fact that youtube no longer auto frickin runs....


Top
 Profile  
 
PostPosted: Fri Apr 12, 2013 3:14 am 
Offline
Newbie

Joined: Fri Jul 22, 2011 5:44 am
Posts: 8
I updated to IE 10 again and tried with the latest Slimbrowser version (7.00.017), now flashplayer starts youtube files automatically and the playlist in youtube works as before. :D


Top
 Profile  
 
PostPosted: Sun Apr 14, 2013 4:25 am 
Offline
Newbie

Joined: Thu Mar 21, 2013 3:13 pm
Posts: 3
flashpeak wrote:
In the latest build of SlimBrowser, we have fixed an important bug related to flash caching issue. Maybe it will fix the youtube problem as well for IE10 users.


Well, it works now as it was before. Thanks alot! :D


Top
 Profile  
 
PostPosted: Sun Apr 14, 2013 4:35 am 
Offline
Newbie

Joined: Thu Mar 21, 2013 3:13 pm
Posts: 3
Raa'Kaan wrote:
I hope this is not a bug, I LOOOOOOVE the fact that youtube no longer auto frickin runs....


It was a bug. If you don't like this functionality you can disable it from YT personal settings site.


Top
 Profile  
 
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 9 posts ] 

All times are UTC - 6 hours


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group