You Tube or videos do not load or play

How to use SlimBrowser.

Moderator: SlimBrowser Forum Moderators

Post Reply
Hot Rod Eddie
Newbie
Posts: 2
Joined: Wed Jun 27, 2012 5:35 am

You Tube or videos do not load or play

Post by Hot Rod Eddie » Wed Jun 27, 2012 5:42 am

You Tube or videos do not load or play however they do if I use IE. I don't want IE but it is necessary in order to run SB. Evidently uses IE platform.

Any ideas ?

***OS Version Information***
-Major Version: 6
-Minor Version: 1
-Build Number: 7601
-Platform: Windows 7
-CSDVersion: Service Pack 1
-Bit Width:64

SlimBrowser Version: 6.01.041
IE Version: 9.0.8112.16421
SlimBrowser Interface Language:English US
Default OS Language:English US
Max Number of Tabs Per Process:10
Preload rendering process:1
Default rendering mode:9

***IE Toolbars***
Visible IE Toolbars
Invisible IE Toolbars
-&RoboForm Toolbar
-CaptureSaver
-BitTorrentBar Toolbar
-IP Tool
-Adobe PDF
-avast! WebRep
-Productivity 3.1 Toolbar


***IE BHOs***

***Hardware configuration***
CPU0:Intel(R) Core(TM)2 Quad CPU Q8300 @ 2.50GHz
CPU1:Intel(R) Core(TM)2 Quad CPU Q8300 @ 2.50GHz
CPU2:Intel(R) Core(TM)2 Quad CPU Q8300 @ 2.50GHz
CPU3:Intel(R) Core(TM)2 Quad CPU Q8300 @ 2.50GHz
Total Memory:8157MB

***Critical Path Information***
-Installation Folder: E:\SlimBrowser\
-Profile Path: C:\Users\Asus\AppData\Roaming\SlimBrowser\sbrowser.ini
-Favorite Folder: C:\Users\Asus\Favorites
-Links Folder: C:\Users\Asus\Favorites\Links
-Application Data Folder: C:\Users\Asus\AppData\Roaming\SlimBrowser\
-QuickSearch Folder: C:\Users\Asus\AppData\Roaming\SlimBrowser\quicksearch\

***Ad-Blocker Information***
-Popup Blocker:1
-Ad Blocker:0

***Download Options***
-Script:1
-ActiveX:1
-Flash:1

***Search engine information***
-Default quick search engine:Google (custom)
-Address bar search engine:Google (Custom)

***Misc Info***
-Number of assigned site names:0

oftentired
Advanced Member
Posts: 910
Joined: Tue Mar 04, 2003 9:39 pm
Location: Las Vegas

Re: You Tube or videos do not load or play

Post by oftentired » Wed Jun 27, 2012 8:43 am

I had an Adobe Flash Player update come through last week or the week before. If your box has not done it yet you might consider checking to see if you've got the most recent player and update.
Slimbrowser Demo Videos

Relationships are ours to make; we define them, day by day,
by who we choose to love and how we choose to love them.
And, by these choices, define ourselves. ~~~Richard N. Patterson

Hot Rod Eddie
Newbie
Posts: 2
Joined: Wed Jun 27, 2012 5:35 am

Re: You Tube or videos do not load or play

Post by Hot Rod Eddie » Wed Jun 27, 2012 11:05 am

Thanks often.
Normally Flash updates automatic but had not. I was running 11.2.202.235 and updated to 11.3.300.257. However, that wasn't the problem. Any news article that has a video clip loads to the point of the "loading circles" that go round and round and then dies. The computer does not lock up but just the video. Again, if I bring up IE and try the video, it works fine. HMMMM!!!!!!
Sounds a little fishy (LOL)

TNX again

Post Reply