Ver 7 Build 071

How to use SlimBrowser.

Moderator: SlimBrowser Forum Moderators

Post Reply
NoClue199
Newbie
Posts: 4
Joined: Tue Aug 20, 2013 6:26 am

Ver 7 Build 071

Post by NoClue199 » Fri Jan 10, 2014 3:20 pm

I have a problem since the last update. On certain sites/pages when clicking on a HTML link nothing happens. It will open in a new tab however. I have gone through and made sure no changes were made in the file associations so that leaves me at a loss.

If you can shed any light on this situation it would be appreciated. :shock:

oftentired
Advanced Member
Posts: 910
Joined: Tue Mar 04, 2003 9:39 pm
Location: Las Vegas

Re: Ver 7 Build 071

Post by oftentired » Sat Jan 11, 2014 11:44 am

I'm not sure about this one. But I do know that more information will help the developers with looking at your problem.

If you can post one or two link examples and the parent webpages.

And if you can click Help:Configuration Information:Copy and then paste the information to your reply.

Thanks
Slimbrowser Demo Videos

Relationships are ours to make; we define them, day by day,
by who we choose to love and how we choose to love them.
And, by these choices, define ourselves. ~~~Richard N. Patterson

NoClue199
Newbie
Posts: 4
Joined: Tue Aug 20, 2013 6:26 am

Re: Ver 7 Build 071

Post by NoClue199 » Sun Jan 19, 2014 7:32 am

***OS Version Information***
-Major Version: 6
-Minor Version: 1
-Build Number: 7601
-Platform: Windows 7
-CSDVersion: Service Pack 1
-Bit Width:64

SlimBrowser Version: 7.00.071
IE Version: 11.0.9600.16476
SlimBrowser Interface Language:English (US)
Default OS Language:English (US)
Max Number of Tabs Per Process:10
Preload rendering process:1
Default rendering mode:11

***IE Toolbars***
Visible IE Toolbars
Invisible IE Toolbars
-CaptureSaver
-&RoboForm Toolbar
-Adobe PDF


***IE BHOs***

***Hardware configuration***
CPU0:Intel(R) Core(TM)2 Quad CPU Q8300 @ 2.50GHz
CPU1:Intel(R) Core(TM)2 Quad CPU Q8300 @ 2.50GHz
CPU2:Intel(R) Core(TM)2 Quad CPU Q8300 @ 2.50GHz
CPU3:Intel(R) Core(TM)2 Quad CPU Q8300 @ 2.50GHz
Total Memory:8157MB

***Critical Path Information***
-Installation Folder: D:\SlimBrowser\
-Profile Path: C:\Users\ME\AppData\Roaming\SlimBrowser\sbrowser.ini
-Favorite Folder: C:\Users\ME\Favorites
-Links Folder: C:\Users\ME\Favorites\Links
-Application Data Folder: C:\Users\ME\AppData\Roaming\SlimBrowser\
-QuickSearch Folder: C:\Users\ME\AppData\Roaming\SlimBrowser\quicksearch\

***Ad-Blocker Information***
-Popup Blocker:1
-Ad Blocker:1

***Download Options***
-Script:1
-ActiveX:1
-Flash:1

***Search engine information***
-Default quick search engine:Google (custom)
-Address bar search engine:Google (Custom)

***Misc Info***
-Number of assigned site names:0

The web page that the problem now exists on is the Drudge Report http://www.drudgereport.com/
Tnx

oftentired
Advanced Member
Posts: 910
Joined: Tue Mar 04, 2003 9:39 pm
Location: Las Vegas

Re: Ver 7 Build 071

Post by oftentired » Sun Jan 19, 2014 10:15 am

OK

I think most of the problems coming up with recent versions of SB have to do with IE 11.

Try Options:Advanced and set the rendering mode to IE9.
Slimbrowser Demo Videos

Relationships are ours to make; we define them, day by day,
by who we choose to love and how we choose to love them.
And, by these choices, define ourselves. ~~~Richard N. Patterson

Post Reply