Help! I no longer have tabbed browsing!

General discussion about SlimBrowser or general issues about web browser software

Moderator: SlimBrowser Forum Moderators

Post Reply
rlphares
Newbie
Posts: 4
Joined: Wed Apr 21, 2010 12:05 am

Help! I no longer have tabbed browsing!

Post by rlphares » Wed Apr 21, 2010 12:28 am

I was trying to get rid of some tool bars and excess clutter and somehow I now can't open any tabs! I've reinstalled SlimBrowser, both after uninstall and installed over the existing SB. I already had V4.12 build 25. I even tried to install an older version hoping to get back my tabs. I miss them-can anyone help me get them back? Running Win Vista 32-bit, 3GB RAM, 250GB HDD(200+ free).

rlphares
Newbie
Posts: 4
Joined: Wed Apr 21, 2010 12:05 am

Re: Help! I no longer have tabbed browsing!

Post by rlphares » Sat Apr 24, 2010 7:57 pm

Well, I can see this forum has a HUGEfollowing. It's been 3 days since post, 40-some views and NO replies or help. I'm glad I asked for help.

EssBeeman
Advanced Member
Posts: 80
Joined: Mon Sep 28, 2009 8:56 am

Re: Help! I no longer have tabbed browsing!

Post by EssBeeman » Sun Apr 25, 2010 3:34 am

I've been looking at all the options but I couldn't find anything that would produce no tab browsing so I couldn't reply with anything useful. What are you getting instead of tabbed browsing? Does the new tab replace the existing one or do you get a new instance of SB, or what?
BTW this forum is normally pretty good at helping people out.
No need to be sarcastic btw.

oftentired
Advanced Member
Posts: 910
Joined: Tue Mar 04, 2003 9:39 pm
Location: Las Vegas

Re: Help! I no longer have tabbed browsing!

Post by oftentired » Tue Apr 27, 2010 7:58 pm

be certain that Site Tab is checkmarked

View > Toolbars > Site Tab

rlphares
Newbie
Posts: 4
Joined: Wed Apr 21, 2010 12:05 am

Re: Help! I no longer have tabbed browsing!

Post by rlphares » Wed Apr 28, 2010 12:08 am

EssBeeman wrote:I've been looking at all the options but I couldn't find anything that would produce no tab browsing so I couldn't reply with anything useful. What are you getting instead of tabbed browsing? Does the new tab replace the existing one or do you get a new instance of SB, or what?
BTW this forum is normally pretty good at helping people out.
No need to be sarcastic btw.
I'm sorry, I was getting antsy waiting. Without tabs I only get SB. If I click on a link I get the same window but with no "back" arrow available to go back to the previous page. This is especially difficult since one of my email accounts is with gmail and if I click on a link it throws me out of gmail, which I have to go to Favorites and select it again to return to my emails.

rlphares
Newbie
Posts: 4
Joined: Wed Apr 21, 2010 12:05 am

Re: Help! I no longer have tabbed browsing!

Post by rlphares » Wed Apr 28, 2010 12:11 am

oftentired wrote:be certain that Site Tab is checkmarked

View > Toolbars > Site Tab
Thank you, thank you, thank you! I clicked on Site Tab and now have my tabs back. This easy fix should be in the FAQs.

:D

EssBeeman
Advanced Member
Posts: 80
Joined: Mon Sep 28, 2009 8:56 am

Re: Help! I no longer have tabbed browsing!

Post by EssBeeman » Wed Apr 28, 2010 2:32 am

That's very odd. I tried to untick Site Tab and it wouldn't untick. It seems to be permanently set on my system.

flashpeak
Advanced Member
Posts: 342
Joined: Sat Jan 25, 2003 5:26 pm

Re: Help! I no longer have tabbed browsing!

Post by flashpeak » Fri Apr 30, 2010 8:52 am

I can't produce the same behavior though. Is your tab on the top or bottom?
EssBeeman wrote:That's very odd. I tried to untick Site Tab and it wouldn't untick. It seems to be permanently set on my system.
Stephen Cheng
FlashPeak Support
Email: support AT flashpeak.com

EssBeeman
Advanced Member
Posts: 80
Joined: Mon Sep 28, 2009 8:56 am

Re: Help! I no longer have tabbed browsing!

Post by EssBeeman » Fri Apr 30, 2010 9:05 am

Placed at bottom, button style.
EDIT: Ah, if I place them at the top, then I can untick the Site Tab!!

flashpeak
Advanced Member
Posts: 342
Joined: Sat Jan 25, 2003 5:26 pm

Re: Help! I no longer have tabbed browsing!

Post by flashpeak » Tue May 04, 2010 12:00 am

I produced the same bug. I will fix it in the next release. Thanks for your feedback.
EssBeeman wrote:Placed at bottom, button style.
EDIT: Ah, if I place them at the top, then I can untick the Site Tab!!
Stephen Cheng
FlashPeak Support
Email: support AT flashpeak.com

Post Reply