Web Browser Discussion - FlashPeak Online Forum

Web Browser Software Forum. Discuss FlashPeak software products: SlimBrowser, IntelliComplete, BlazeFtp, etc.
It is currently Tue Jan 16, 2018 5:26 pm

All times are UTC - 6 hours




Post new topic Reply to topic  [ 2 posts ] 
Author Message
PostPosted: Tue Jun 18, 2013 1:03 pm 
Offline
Advanced Member

Joined: Thu Jul 01, 2010 10:10 am
Posts: 40
Other than the default serach engine of Google Custom, SlimBoat won't keep my chosen search engine (Google) slected for very long, and gives this error when searching

"Error when connecting to: %7Balt_url_template%7D.
Check the address for errors.
If the address is correct, try checking the network connection.
If your computer or network is protected by a firewall or proxy, make sure that the browser is permitted to access the network."

Configuration info:
***OS Version Information***
-Major Version: 5
-Minor Version: 1
-Build Number: 2600
-Platform: Windows XP
-CSDVersion: Service Pack 3
-OS Bit Width:32

SlimBoat Version: 1.1.33
Application Bit Width: 32
WebKit Version: 2.2.3
Qt Version:4.8.3
SlimBoat Interface Language:English US
Default OS Language:English

***Hardware configuration***
CPU0:Intel(R) Core(TM)2 Duo CPU T5270 @ 1.40GHz
CPU1:Intel(R) Core(TM)2 Duo CPU T5270 @ 1.40GHz
Total Memory:2037MB

***Critical Path Information***
-Installation Folder: C:/Program Files/SlimBoat/
-Profile Path: C:/Documents and Settings/David/Local Settings/Application Data/FlashPeak/SlimBoat/slimboat.ini
-Application Data Folder: C:\Documents and Settings\David\Local Settings\Application Data\FlashPeak\SlimBoat/
-QuickSearch Folder: C:\Documents and Settings\David\Local Settings\Application Data\FlashPeak\SlimBoat/quicksearch
-Cache Folder: C:\Documents and Settings\David\Local Settings\Application Data\FlashPeak\SlimBoat\cache/

***Ad-Blocker Information***
-Popup Blocker:1
-Ad Blocker:1

***Download Options***
-Script:1
-Plugin:1
-Java:1
-Flash Download Control:0

***Search engine information***
-Default quick search engine:google.com
-Address bar search engine:google

***Misc Info***
-Number of assigned site names:0


Top
 Profile  
 
PostPosted: Thu Jun 20, 2013 3:12 am 
Offline
Advanced Member

Joined: Sat Jun 08, 2013 6:22 am
Posts: 42
Location: West London, England.
I changed mine to Google a couple of days ago (PC has been rebooted several times since) and it hasn't reverted to 'Custom.' I also set Tools>Options>'Address bar' and 'Search' to Google as well - don't know if that's anything to do with it.


Top
 Profile  
 
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 2 posts ] 

All times are UTC - 6 hours


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
cron
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group