Web Browser Discussion - FlashPeak Online Forum

Web Browser Software Forum. Discuss FlashPeak software products: SlimBrowser, IntelliComplete, BlazeFtp, etc.
It is currently Thu Jan 18, 2018 5:55 pm

All times are UTC - 6 hours




Post new topic Reply to topic  [ 3 posts ] 
Author Message
PostPosted: Sun Aug 02, 2009 4:05 am 
Offline
Newbie

Joined: Sun Aug 02, 2009 3:52 am
Posts: 1
YouTube in SB 4.12.009 is OK,
but videos in Facebook not working
while they are playing correctly in IE8
with Flash Player Flash Player 10.0.32.18


Top
 Profile  
 
PostPosted: Fri Oct 02, 2009 8:12 am 
Offline
Newbie

Joined: Fri Apr 17, 2009 7:27 pm
Posts: 3
I am having the same problem. I can't load the new Flashplayer either. I am getting numerous crash messages but the .dmp file does not get created so I can't report the bug. This last update is not impressive at all.


Top
 Profile  
 
PostPosted: Mon Oct 05, 2009 2:25 pm 
Offline
Advanced Member

Joined: Sat Jul 19, 2003 10:37 pm
Posts: 423
Location: Tampa Bay, FL
Both work fine for me; most likely you have something (probably a BHO) installed. Make sure you check your system out and disable/uninstall anything you don't need/didn't install yourself.

_________________
Hans
Image

Image
Image
My Cardomain site, featuring my Ãœbercharged 1997 Mazda MiataImage


Top
 Profile  
 
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 3 posts ] 

All times are UTC - 6 hours


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
cron
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group