Does not integrate with Avast?

SlimBrowser bug reports

Moderator: SlimBrowser Forum Moderators

Post Reply
mikeagner
Newbie
Posts: 7
Joined: Sat Jul 13, 2013 7:21 pm

Does not integrate with Avast?

Post by mikeagner » Sun Oct 05, 2014 10:23 am

I go under tools / IE Add Ons / Browser Helper objects - if I click on 'Avast Online Security', every site I visit generates a 'failed to setsite' message.

I'm using the most current build of SB and Avast

Thanks...Mike

oftentired
Advanced Member
Posts: 910
Joined: Tue Mar 04, 2003 9:39 pm
Location: Las Vegas

Re: Does not integrate with Avast?

Post by oftentired » Sun Oct 05, 2014 2:37 pm

Slimbrowser does not work well with most applications (toolbars) that attempt to integrate into the GUI of the browser. This is due to Slimbrowser being a replacement graphical user interface for the business underneath the hood of the IE interface. Most toolbars are written with the intention of interfacing with the IE interface and do not recognize the Slimbrowser interface.

At best you may achieve some right click context capability from some toolbars.

The developer has this comment in the FAQ about it.
Slimbrowser Demo Videos

Relationships are ours to make; we define them, day by day,
by who we choose to love and how we choose to love them.
And, by these choices, define ourselves. ~~~Richard N. Patterson

Post Reply