Ad blocker now causing problems -Ver. 8.00

SlimBrowser bug reports

Moderator: SlimBrowser Forum Moderators

Post Reply
4gtek
Advanced Member
Posts: 36
Joined: Sun Sep 21, 2003 6:46 pm

Ad blocker now causing problems -Ver. 8.00

Post by 4gtek » Tue Jul 26, 2016 10:24 am

I've had the ad blocker in effect forever, but now it's causing problems with some sites. Instead of displaying the site properly, it's only text that appears like a "Table of Contents" on the left side of the site. Also, I installed S/B on another computer and with ad blocker enabled, the top half of some sites are not visible if there was an ad there. Even the Google logo is gone on www.google.com; that area is blank with the search box being the first thing that's displayed.

Are there new settings or options that I need to look at in Ver. 8?

7bfb4bef
Member
Posts: 10
Joined: Sat Jan 24, 2015 5:22 pm

Re: Ad blocker now causing problems -Ver. 8.00

Post by 7bfb4bef » Thu Aug 04, 2016 9:11 pm

This has been going on for about 2 months now *since the Ver 8 was released*
See posts in: Adblocker Blocking everything? http://www.slimbrowser.net/en/forum/vie ... =3&t=98770

4gtek
Advanced Member
Posts: 36
Joined: Sun Sep 21, 2003 6:46 pm

Re: Ad blocker now causing problems -Ver. 8.00

Post by 4gtek » Mon Aug 08, 2016 6:23 pm

I guess it's not a very common problem. Perhaps we're the only "lucky" ones!
Ad blocker works fine on my everyday computer after the Win 10 upgrade, but then I decided to upgrade some other machines I had (before the Win 10 deadline) and those two are the ones that the ad blocker causes problems with some pages displaying incorrectly. (And one of them I did a fresh Win 7 install in order to get the Win 10 upgrade)

7bfb4bef
Member
Posts: 10
Joined: Sat Jan 24, 2015 5:22 pm

Re: Ad blocker now causing problems -Ver. 8.00

Post by 7bfb4bef » Fri Aug 19, 2016 8:35 am

BUMP
STILL NO REPLY
SEEMS THIS SOFTWARE IS NO LONGER MAINTAINED
- ALMOST 3 MONTH WITHOUT AN UPDATE

Post Reply