Web Browser Discussion - FlashPeak Online Forum

Web Browser Software Forum. Discuss FlashPeak software products: SlimBrowser, IntelliComplete, BlazeFtp, etc.
It is currently Thu Nov 23, 2017 8:40 am

All times are UTC - 6 hours




Post new topic Reply to topic  [ 1 post ] 
Author Message
PostPosted: Tue Oct 11, 2016 12:04 pm 
Offline
Advanced Member

Joined: Sun Sep 21, 2003 6:46 pm
Posts: 36
Some sites that I go to try to load, but then seem stuck in a loop. I can see the green progress bar move, but then the page "reloads" and tries all over again.

For example, on Comcast's site, if I try to access my bill details, the page just goes into an "infinite" loop and won't load. Occasionally, if I catch it just right during the looping process, I can click on the link and it'll load the next page, but that's rare. Same thing just happened on Microsoft Office365: When I tried to access mail, it started to load the next page, but was then stuck in the continuous loop.

Is there any setting that would cause this?


Top
 Profile  
 
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 1 post ] 

All times are UTC - 6 hours


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
cron
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group