why does it switch to newly opened tab?

General discussion about SlimBrowser or general issues about web browser software

Moderator: SlimBrowser Forum Moderators

Post Reply
vsrawat11
Member
Posts: 14
Joined: Wed Oct 01, 2014 11:55 am

why does it switch to newly opened tab?

Post by vsrawat11 » Wed Oct 01, 2014 11:59 am

whenever I click some link to open that in new tab,
it immediately switches to that new tab which is still blank and will take time to load up.
I don't want it to automatically switch to the new tab on opening.
I will manually go to that opened tab later on whenever I wish.

why does it switch to newly opened tab?
how to prevent it from doing so?

--
Rawat

oftentired
Advanced Member
Posts: 910
Joined: Tue Mar 04, 2003 9:39 pm
Location: Las Vegas

Re: why does it switch to newly opened tab?

Post by oftentired » Thu Oct 02, 2014 2:31 pm

you can toggle this behaviour by clicking

Menu Selection Tools:Options:New Tab
and checking or un-checking, "Open New Tab in Background"

vsrawat11
Member
Posts: 14
Joined: Wed Oct 01, 2014 11:55 am

Re: why does it switch to newly opened tab?

Post by vsrawat11 » Thu Oct 02, 2014 10:17 pm

Thanks. got it and changed it.

it is ok now.

thanks.
--
Rawat

Post Reply